Kedi Sahanes Quick Thinking

8955036538749488291837627452932456690221056n

Kedi Sahane's Quick Thinking zoekt een nieuw thuis

Geboren op 9-11-2018. Tinkie is een schatje. Een mooie, grote kater met een dieprode kleur. Onze clown. Hij kan de gekste dingen doen en lekker gekke capriolen uithalen. Hij is in het laatste half jaar wel iets rustiger geworden, dus die hele gekke sprongen maakt hij niet meer. Hij is enorm lief en komt graag met zijn grote lijf bovenop je liggen. Hij strekt zich het liefst helemaal uit. Zijn kont op je borst zijn achterpoten hangend aan je zij en zijn voorpoten en hoofd languit rustend op de bankleuning. Als je zijn koppie dan gaat kroelen is hij helemaal happy en sluit hij zijn ogen terwijl hij geniet van alle aandacht. 

Ben je achter de computer bezig? Dan wil hij het liefst bij je liggen. Over je armen heen, net voor (of precies over) je toetsenbord. Dit deed hij al toen hij klein was. Toen paste het precies. Nu kost het iets meer moeite om te typen als hij bij je ligt. Maar zo lief als hij tegen je aan komt liggen, je vergeeft het hem al snel. Tot je je document ziet en besluit dat hij beter ergens anders kan gaan liggen. Want als hij op je polsen ligt is het soms even puzzelen hoe je hem zover krijgt ergens anders te gaan liggen. Met een kusje en een knuffel kun je hem dan meestal wel verleiden om je even met rust te laten. En zoekt hij een ander plekje om te gaan slapen. Meestal ondersteboven in een mandje. Hij studeert immers voor krakeling......

Maar ook spelen vind hij geweldig. Liefst met die leuke vlinders die wel eens de ren binnen komen vliegen. Of met de meikevers, die ook dit jaar weer voor veel vermaak hebben gezorgd. Natuurlijk zijn de vogeltjes ook heel erg leuk, maar die kunnen de ren niet in, dus daar kan hij alleen maar verlangend naar kijken. Zo'n lekker hapje en dan kun je er niet eens bij!

Tinkie is niet zo heel happig op nieuwe dingen. Hij heeft altijd wat tijd nodig om daar aan te wennen. Dat gaat meestal wel vrij snel. Na een paar uur is hem niets meer vreemd. 

Voor Tinkie zoeken wij een plekje zonder kleine kinderen waar hij lekker mag spelen en veel aandacht krijgt. Een kattenmaatje heeft hij wel nodig. Een rustige introductie is wel absoluut nodig om een goede verstandhouding te kunnen opbouwen en een blijvende vriendschap te kunnen laten ontstaan. 

Denk jij dat Tinkie bij jou het beste tot zijn recht komt? Neem dan contact met ons op.

© 2005-2022 Turkse Angora Cattery Kedi Şahane. Alle rechten voorbehouden