Kedi Sahane's One Great Mystery

One Great Mystery zoekt een nieuw thuis. Lees verder voor meer informatie:

Oftewel: Ootje. 

Toen hij geboren werd op 22-2-2016, had hij al snel een bijnaam. Hij is geboren in ons 'O-nestje' en we hadden nog geen naam. Dus was hij ons o-tje. En dat werd dus Ootje. Het werd zijn naam. En hij luistert er goed naar! Behalve natuurlijk als hij niet wil luisteren, zoals het hoort.

Voor Ootje zijn wij op zoek naar een plekje waar hij voor de rest van zijn leven lekker op schoot mag hangen, geknuffeld mag worden en heerlijk zichzelf kan en mag zijn. Hier woont hij alweer een hele poos bij ons boven. Op onze slaapkamer en in de gang boven. En hij wil graag meer! Dat gunnen we hem van harte. Helaas kunnen wij dat zelf aan hem niet bieden. Ootje kan niet zo goed samen met andere katten spelen. Dat loopt al snel uit op een knokpartij. Wie de aanleiding is kunnen we niet zeggen, maar dat Ootje er meestal bij betrokken is wel.

Ootje is een beetje een bangerd. Kijkt de kat uit de boom als hij iets nieuws ziet of hoort en verstopt zich snel als er geluiden zijn die hij niet kent of als er 'vreemde' mensen lang komen. Als hij eenmaal bekend is met de geluiden en mensen is er geen probleem meer. Dan rent hij snel meer de wc in en springt op schoot. Liefst met zijn hoofd richting wc-papier zodat hij, terwijl jij hem kroelt natuurlijk, de rol wc-papier van de broodnodige gaatjes kan voorzien.

Spelen doet hij graag. Apporteren is zijn grootste hobby. Wel het speeltje ver genoeg weg gooien, anders is het niet leuk en komt hij het speeltje écht niet terug brengen. Dan moet je zelf maar lopen, vind hij.

Aangezien Ootje een beetje een bangerd is zijn we voor hem op zoek naar een rustig plekje, zonder kleine kinderen, waar hij verstoppertje kan spelen als er bezoek komt. En dat dan ook gewoon mag doen.

Een lieve, knuffelige, speelgrage, wel wat bangige kater, van 5 jaar jong, die een rustig plekje als enig kat zeker zal waarderen. 

Denk jij de juiste persoon te zijn voor ons Ootje? Neem dan contact met ons op! 

  • IMG20180106140006022

© 2005-2022 Turkse Angora Cattery Kedi Şahane. Alle rechten voorbehouden