Herplaatsers

f en toe moeten we een huisje zoeken voor een van onze turkse angora katten. 
 

Gabbana, lieve, knuffelige, gekke Gabbana.
Gabbana is 8 jaar en zoekt een plekje waar zij haar mens helemaal mag platknuffelen. Ze wil heel graag bij je zitten en op je slapen. Zolang ze maar kan! Liefst 24 uur per dag, met af en toe een pauze. De pauze wordt natuurlijk vooral benut om te eten. Eten kan Gabbana namelijk ook wel 24 per dag. Wat dan ook precies de reden is dat ze niet 24 per dag eten beschikbaar heeft. Ze zou tonnetje rond worden, wat natuurlijk niet heel gezond is. En ook niet prettig als je haar bovenop je hebt liggen om te knuffelen!

Gabbana kan heel goed als enige kat in huis functioneren. Dan hoeft ze haar mens niet te delen, wat ze erg prettig vind.

Naar andere katten toe is Gabbana soms lief, meestal heel bazig. Het is haar huis, met haar onderdanen. Dat de anderen daar niet altijd zo over denken is voor haar best een dingetje. Met 1 andere kat die ze goed kent kan het heel goed gaan. Ze leeft hier in een groep.

Gabbana houd niet zo van een heel druk leven, ze is tenslotte een dame. Als er visite komt zal ze eerst even de zien welk vlees ze in de kuip heeft, maar als ze eenmaal ziet dat het goed is, of als ze de mensen kent, dan komt ze haar knuffels wel halen. Niemand wordt overgeslagen! Al heeft ze wel zo haar voorkeuren.

Gabbana mag geplaatst worden omdat onze groep te groot is voor haar. Ze heeft bij een aantal van onze katjes besloten dat deze niet in 'haar' groep thuishoren. Dat laat ze goed blijken. Onze Velvet is de klos bij haar. Ze kunnen dan ook niet samen blijven zonder toezicht. En daar zit hem nou net de kneep.
We willen dan ook graag dat Gabbana een plekje krijgt waar ze veel aandacht krijgt en haar mensen veel kan zien en knuffelen. Ze heeft veel aandacht nodig. Kinderen kent ze niet. We weten dan ook niet hoe ze op kleine kinderen zal reageren. Wat oudere kinderen zullen geen probleem voor haar zijn, meer mensen om te knuffelen! Als ze eenmaal gewend is dan.

En zoals het hoort bij de turkse angora, met Gabbana doe je zelden meer wat alleen!

 

Wij werken met een contract.

Contact
Denkt u dat Gabbana bij u past? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel na 19.00 uur op 0570 – 210002. U kunt natuurlijk ook een priveberichtje via facebook sturen.

Wilt u meer informatie of wilt u komen kennis maken? Neemt u dan gerust contact met ons op!

  • IMG4965-657
  • IMG4961-656
  • img2945-642
  • IMG2252-653
  • IMG2256-654
  • 489145791097433-647

© 2005-2018 Turkse Angora Cattery Kedi Şahane. Alle rechten voorbehouden