Herplaatsers

Af en toe moeten we een huisje zoeken voor een van onze turkse angora katten. 
 

Voor Kedi Sahane’s Ken U Seemee (Ken) en Kedi Sahane’s Mixed Emotions (Mickey) zoeken wij een nieuw, blijvend thuis.

Vader en zoon blijven graag bij elkaar, ze doen bijna alles samen. Waar de een is, is de ander (meestal) ook wel te vinden. De heren gaan dan ook niet apart verhuizen, dit vinden wij geen optie.

Omschrijving Ken
Ken is een enorme knuffeldoos! Hij wil altijd bij je zijn, zelfs op de wc of als je onder de douche staat. Hij gaat nog net niet mee onder de douche, maar zit wel graag op het randje van de douchecabine van bovenaf naar je te kijken. Bij het afdrogen gaat hij dan tussen je benen zitten. 
Waar je ook naartoe gaat, Ken loopt tussen je benen met je mee. Vooral in het donker goed oppassen dus, anders struikel je zomaar over hem. Hij wil altijd overal bij zijn. Als er bezoek komt staat hij zodra de bel gaat al voor de deur te wachten tot hij het bezoek kan begroeten. Hij is een gezellige en hele lieve kater die heel graag contact maakt met mensen. Hij vind het niet leuk als hij in een grote groep katten moet wonen, wat dan ook de reden is dat hij op de gang woont. Gelukkig heeft hij een hele goed band met zijn zoon Mickey. Samen redden ze zich wel. Natuurlijk willen ze allebei wel meer aandacht, en daarom zoeken we voor deze jongens een nieuw plekje.

Omschrijving Mickey
Mickey is iets terughoudender dan Ken. Hij komt graag kroelen en knuffelen, maar kan ook heel goed even wachten tot zijn vader Ken de eerste aandacht heeft gehad. Zit je op de wc, dan vind Mickey dat hij er ook echt bij kan en springt dan heerlijk op schoot. Hij knort dat het een lieve lust is en trappelt er naar hartenlust bij. Hij is een hele lieve kat, met een heel zacht karakter. Hij kan met bijna elke kat opschieten. Als er al een andere kat naar hem uitvalt, dan ligt dat niet aan hem. Ik heb hem heel af en toe zien ‘mopperen’ naar een ander toe, als die hem maar niet met rust wil laten en hem blijft achtervolgen. Dat kan ik hem dan echt niet kwalijk nemen. Hij zal zelf niet zo snel iets doen, alleen ter zelfverdediging. En dan alleen nog als hij echt geen kant op kan. Met zijn vader samen gaat het heel erg goed. Ze liggen samen in 1 mandje en wassen elkaar voor het slapen gaan nog even schoon. Ze zijn bijna altijd samen te vinden, al wil Mickey nog wel eens een beetje verder slapen als de deurbel gaat. Om dan vanaf de trap verder wakker te worden terwijl hij de visite eens vanaf zijn troon bekijkt. Waar Ken het liefst in je armen ligt is Mickey liever met 4 pootjes op de grond. Omdat Ken en Mickey zo graag samenzijn zien we Mickey graag samen met Ken verhuizen.

Gezondheid Ken en Mickey
Mickey heeft een jaar of twee terug een zware operatie ondergaan om een stukje plastic dat hij had opgegeten uit zijn darm weg te halen. Het zat daar vast. Gelukkig waren we er op tijd bij en is hij volledig hersteld. Dit jaar heeft meneer dit grapje nog eens herhaald. We waren er dit keer nog eerder bij, waardoor de operatie minder zwaar was. Ook nu is hij supergoed hersteld. Wel is het heel belangrijk in de gaten te houden dat hij geen niet-eetbare dingen (voornamelijk plastic) op kan eten. 

Zowel Ken als Mickey hebben aanleg voor blaasgruis en zijn behandeld voor een verstopping. Zij zitten nu daarom op een blaasgruisdieet (Hills CD blik). Daarmee is de blaasgruis goed onder controle. Beide zijn gezien door een specialist, hebben geen gruis meer en zijn stabiel verklaard, waardoor we het vertrouwen hebben dat ze stabiel zullen blijven, ook na verhuizing. Wel moeten ze op een blaasgruisdieet blijven.

Wat zoeken wij
Voor Ken en Mickey zoeken wij een plekje waar ze met zijn tweetjes het huis mogen regeren. Een stabiel huishouden waar ze de mogelijkheid krijgen om zichzelf te zijn, te spelen en bij hun mensen te zijn en met ze te knuffelen.  Mensen die de heren op hun blaasgruisdieet houden en daar ook echt het belang van inzien. Ken en Mickey zijn binnenkatten, ze mogen niet vrij buiten lopen. In een ren of aan een tuigje is geen probleem en zullen ze zelfs heel leuk vinden. 
Wij werken met een contract.

Contact
Denkt u dat Ken en Mickey bij u passen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel na 19.00 uur op 0570 – 210002. U kunt natuurlijk ook een priveberichtje via facebook sturen.

Wilt u meer informatie of wilt u komen kennis maken? Neemt u dan gerust contact met ons op!

IMG9974
IMG9971
IMG9969
IMG9964
IMG9959
IMG9960
IMG9974 IMG9971 IMG9969 IMG9964 IMG9959 IMG9960

© 2005-2018 Turkse Angora Cattery Kedi Şahane. Alle rechten voorbehouden