Gabbana de l'Autan

Een heerlijke, al wat oudere, dame. Gabbana is in Frankrijk geboren op 15-6-2011. Dat ze al wat ouder is heeft ze zelf geen last van. Ze is nog heel actief en nog net zo knuffelig als altijd. Ze komt nog als altijd enorm kroelen, kruipt overal over en onder om te kunnen knuffelen en duikt graag met haar neus in je oksel. Ook ligt ze heel graag prinsheerlijk ondersteboven in je armen. Vooral als je net iets anders wilde doen. Ze is een pittige poes, maar we vergeven haar (bijna) alles. 
 
Helaas heeft deze mooie dame een voedingsallergie ontwikkeld. Ze eet graag alles, maar de smaken kip en rund mag ze niet meer. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven en eet ze gewoon, en met smaak, alles wat we haar verder voorschotelen. Ziet ze per ongeluk toch kans om wat kruimels te vinden waar wel kip of rund in zit, dan merken we dat snel. En dan krijgt ze een week of twee wat medicatie en dan is het, gelukkig!, weer over. 
 
Door haar voedselallergie moet ze wel apart eten. Ze is dat al helemaal gewend. Ze rent al naar 'haar' plekje toe zodra ze haar eten aan zien komen.
Helaas kan Gabbana niet samen met Velvet door één deur. We moeten ze echt apart houden. Dat is heel verdrietig, voor hen allebei. We wisselen ze nu dus af. De ene dag de een bij ons, de andere dag de ander.
 
Natuurlijk is dit niet iets dat we graag doen, we zouden het graag anders zien. Maar voor nu is dit helaas het beste dat we kunnen bieden. Om deze reden denken wij er over na om voor Gabbana een ander huis te zoeken. Dat is geen makkelijke keuze. Helemaal niet omdat deze lieve dame al 10 jaar bij ons woont. Maar soms moet je niet kijken naar wat voor jou het beste is. En moet je denken in het belang van de kat. Hoe moeilijk dat ook is.  
 
  • IMG4965-657
  • IMG4961-656
  • img2945-642
  • IMG2252-653
  • IMG2256-654
  • 489145791097433-647

© 2005-2022 Turkse Angora Cattery Kedi Şahane. Alle rechten voorbehouden